Balpress

Smidig återvinning som förbättrar din miljöprofil | 08-504 900 42

Om oss

Sedan 1996 har Svenska Miljö Logistik varit verksamt inom miljöbranschen med fokus på maskinell utveckling och system för avfallshantering.

Vår målsättning är att ge dig som miljöansvarig en metod för att enkelt kunna välja utrustning för hantering av restprodukter på ett sätt som ger både ekonomiska och arbetsmässiga fördelar samt givetvis följer gällande lagar och föreskrifter.

Vi har till exempel ett verktyg som heter “Hur välja?” där du snabbt får hjälp med att välja lämplig utrustning för restprodukter och avfall. Vi har även verktyg som ger dig en ekonomisk kalkyl med svar på hur du kan spara pengar i hanteringen genom att välja rätt utrustning och metoder. Kontakta oss för mer information.

Driftsäkra maskiner till låga kostnader är vår modell för att kunna hjälpa dig att uppnå en effektiv hantering av avfall och restprodukter. Vi ser till att du får utrustning som är anpassad till din verksamhet och dina behov tillverkad i bästa kvalitet i Europeiska fabriker. Välkommen till Svenska Miljö Logistik när du vill få bästa möjliga hjälp med din resthantering!

Ett urval av våra referenser

   

   

Vi har ett stort antal kunder från varierande branscher, såväl privata företag, statliga myndigheter, kommuner med flera. Bland annat så har vi nöjet att få arbeta med SF Bio, Fortifikationsverket, Fazer, Ericsson, Tarkett, NCC, Preem och Landstinget Uppsala Län. Välkommen att höra av dig om du vill se fler exempel eller få information om vilka lösningar vi har tagit fram till olika kunder.

En balpress får återvinningen att flyta smidigare och förbättrar företagets miljöprofil!